Filmen Skills

I fredags när jag och Fred chillade vid parken kommer det fram en och frågar om vi är intresserade att vara med i deras film. Visst tänkte vi, en kul grej bara. Vi skulle köra lite bmx i bakgrunden. Han tog mitt nummer och vi drog vidare för att köra street.
Senare på kvällen får jag ett sms av Tomas (producent) och då behöver dom tydligen en som kör bmx i slutet på filmen, så jag stälde upp på det. Halv åtta på lördagen blir jag hämtad och vi kör till ett industriområde i Stora Höga där dom håller till just nu, dom har även varit i Helsingborg och skulle filma i Stockholm. 

När det blev mörkt började vi filma, dom hade byggt upp en curb av last pallar och jag skulle hoppa upp och göra en 180 ner. Det var även en skatare från Göteborg och en tjej från Stockholm som körde blades. Det var väldigt mycket vänta och lite filmning men vi hade ett rum med både mat och dricka vid kunde chilla i sålänge. Senare på kvällen/natten skulle min bmx vara med i en krock med en skatare som stuntmen skulle göra (men som om vi inte skulle kunna göra det)

Efter det var klockan 4 och då körde Tomas hem mig, började även bli ljust så dom kunde inte filma mer. Jag hade rätt kul och det ska även filmas mer i helgen, fast här i Kungälv så det ser jag fram imot :)

Länk till trailer på filmen: http://www.skate.nu/skateboard/videoclips.asp?id=627
Dom ska även försöka få upp filmen på bio.
Här kommer även 3 bilder från inspelningen, hade tyvär bara mobilen.
från filmningen
från inspelningen
inspelnigen

/Richard

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det va inte mycket bmx i den trailern inte.... blä fy ush va dååligt!!!

2009-09-16 @ 21:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0