Federal

Vet att den här videon är old news men jag tycker den är värd att titta på igen. Federal har lätt det skönaste teamet enligt mig. Bra blandning utav åkare osv. Davey watson är en utav mina favoriter.


Federal Cologne from Federal BMX on Vimeo.

/Fredrik

Gbg session med besök av Umeå

Holla!

Igår drog jag och Fred in till Göteborg för att köra gbg session med lite folk. Phille och Lugge från Umeå var på besök i Göteborg som vi senare mötte upp. Hampus Behm, Patrick och Oscar Polya från Onsala mötte vi upp vid centralen och Javiga och Nicolas från gbg var också med.
Första spotet blev läppstiftet. Fred satte opposite feeble to 180 barspin! Det var helt sjukt. Jag satte luc-e grind som jag blev nöjd med och Poya var hyffsat nära feeble hard 180.
När vi hade chillat klart vid läppstiftet så begav vi oss till "kanotbanksen" vi chillade mest där men fred drog i alla fall ett ganska sick barspin gap.
Efter det så drog vi vidare mot ett spot som enligt många förra sommaren var Göteborgs bästa spot, esperantoplatsen. Nu har dom satte upp en massa "grindstopps" så att man inte kan cykla på dom men de går att köra imellan dom. Hur som helst, jag satte några saker som jag blev riktigt nöjd över där. Hang5, pedal5, och nästan nosemanual över den sista curben. Phille var också grymt nära på hang5 över. Fred satte även manual barspin på sista curben, smutt!
När vi var klara där så var de flesta ganska hungriga så vi drog till järntoget för att käka på Burgerking. Efter en liten pause där så drog vi till Childstore. Jag hade den sjukt grymma oturen att få punka precis utanför så jag fick tillbringa tiden med att byta slang och pumpa. Några köpte lite saker där och alla var nöjda och glada. Sen drog vi bort mot majorna med ett stopp vid masthugget. Jag och Lugge som tidigare som störst tagit 3stegs trappa i barspin tog för första gången en 4stegs trappa. Fred ägde oss och drog en 180 barspin ner, den va clean. Efter stoppet där så drog vi oss till betongbulorna. Fred drog en opposite smith 180 to halfcab barspin, fattar inte hur killen kan göra barspin så enkelt? Hur som helst, jag och Phille körde även hang5 tåg över en hyffsat lång grejj.
Efter besöket vid majorna så begav vi oss mot chalmers med ett litet stop vid en wallride. Jag drog  några wallride 180´s och jag tror att Phille, Lugge, Fred och Hampus också gjorde det. Fred drog även wallride to barspin av och wallride to crankflip av. Efter wallriden så drog vi vidare upp för en sjukt lång backe så vi var tvugna at ta en liten drickapause innan vi begav oss nedför til chalmers. Fred drog feeble grind nedför olgas och även opposite feeble grind fast på andra sidan. När vi hade gjort vad vi skulle där så drog vi in till en gård ovanför olgas trappor och där gjorde jag min första ice grind to barspin. Fred drog givetvis också det. Nicolas lärde sig nästa luc-e där och Hampus körde en smutt feeble opposite 180. Javiga drog även en smith to feeble tror jag och Lugge drog även en feeble hard 180.
Efter de spotet så körde vi vidare mot "willysräcket". Putte drog en massa double peg grind to hopover och retade oss övriga, inte kul! Hampus var hyffsat nära, phille var sådär nära och nicolas satte de tillslut. Jag var verkligen sämst på de! Fred satte äver opposite double peg grind to 180. ja satte en hyffsat lång
Jag satte däremot en luc-e grind som jag blev ganska nöjd med.
När vi var klara där så drog vi oss mot actionpark och där chillade vi mest. Fred drog i och för sig en sick barre nedför en trappa och jagoch putte gjorde luc-e grind nedför en ganska hög curb.
Där slutade dagen. Det blev alltså en riktigt lyckad dag. Soligt och fint väder. Man kunde köra t-shirt ändå fram till actionpark. Här kommer även lite foton. Sorry för att vi inte fotade alla men här kommer några bilder i alla fall.
Även sjukt kul att Phille och Lugge kom ner hit, de får vi verkligen göra om!

Här kommer några få bilder som vi tog.

/Hampus


Ny film!

Detta är resultatet av det vi har filmat under påsklovet, vi fick trevligt besök av Badjo, Beach och David Öst från CTRLBMX
samt Patrick, Hampus B och Peter. Dock fick vi inte några klipp på Hampus B, Peter och David.


Unlimited påsk edit from Unlimited Bmx on Vimeo.


/Richard

Daniel Martinez "Lil D"

Daniel Martinez.
En snubbe som jag tycker har en sjukt skön stil. Han gör alla sina trick med sånt skönt
flow hela tiden.  Sjukt snygga 360´s och barspins!Daniel "Lil D" Martinez March '09 Web Edit from VOLUME/DEMOLITION on Vimeo.

/ Hampus


Fortsättning på dagen

Jag och Peter bestämde oss för att dagen inte kunde sluta vid 7 tiden, så vi hojjade vidare hem till peter så han fick byta hoj till sin trial.  Vidare en runda till chalmers och sedan ner till pedagogen. Kvällen slutade med gött väder och folköl vid kanalen.

/Fabian

street!

Nu när vi har skaffat en blogg så måste vi ju skriva lite i den också :) Idag drog jag och Fabian in till Göteborg för att streeta. 15+ och sol! Det börjar bli sommar nu. Jag körde tillochmed i shorts och t-shirt.  Vi åkte till nils ericsson terminalen för att möta upp olla, badjo, beach, david öst, lill david, peter och adam (många namn). Sen så drog vi bort till läppstiftet, ett rätt så roligt spot med curbs. Badjo satte en riktigt nice smith to luc-e to 180, det var grymt. Jag satte min första smith to 180 så det blev jag glad över. Fabian gjorde sitt första polejam. Sen så drog vi bort mot gammlestan till ett spot med banks to rail och ett kink handrail. Jag skadade fingret så jag var inte så jättepepp på att köra så jag chillade mest. Beach och david öst gjorde180 to dubblepeg to hopover fakie ner i banken, det var grymt. Fabian kom sjukt nära på tailwhip i banken, en fot på pedalen. Badjo drog kink handrailet smutt som fan. Sen pedalade vi till hjalmar brantningsplatsen och körde banksen under bron en stund. Beach drog fakie to tailwhip! Olla skadade knät ganska rejält på en bail. Sen drog Beach och Badjo hem. Jag, fabian, olla och peter åkte och köpte glass och körde lite i actionpark sen så åkte jag och olla hem. Det blev en rätt lyckad dag. Tog tyvärr inga bilder. Olla tog några så får väl se om dom kommer upp.

Vi har nästan filmat klart för våran edit från påsklovet. Jag tror inte den kommer bli så lång dock. Datorn vi redigerar på är sönder så vi får väl se när den kommer upp :)


/Fredrik


Unlimitedbmx

Tja.

Vi är 4 killar som cyklar bmx i Kungälv

Fabian, -89
Hampus, -93
Richard, -92
Fredrik, -93

Tänkte att jag lägger upp våran film som vi gjorde hösten 2008. Vi planerar även att göra en film under påsklovet.


Unlimited Bmx from Unlimited Bmx on Vimeo.


/Fredrik


RSS 2.0